Klart for lokaloppgjør

Denne helgen er det breddefotballens helg. Søndag kommer Eidsvold Turn 2 på besøk.

EIF fikk en strålende start på sesongen, men i de siste rundene har det gått litt trådt. Tre strake tap er fasiten foran søndagens nabooppgjør, så det er et heltent og revansjesugent EIF-lag som tar imot blåtrøyene fra Myhrer.

EIF ligger i øyeblikket på en 5.plass, men vil klatre til 3.plass hvis det blir tre poeng søndag. Gjestene ligger nest sist på tabellen med 11 poeng, men det er uhyre jevnt og Turn kan passere tre lag hvis de går seirende ut av naboduellen.

Hos EIF er Daniel Olsen tilbake mot sin tidligere klubb etter å ha sonet for rødt kort mot Fjellhamar. Henrik Ulseth, Magnus Iversen og Marius Rødsrud er fortsatt skadet.

Det er ofte tette og jevne oppgjør mellom disse lagene og statistikken er også jevn. På de siste 18 kampene har EIF vunnet sju, Turn åtte og tre har endt uavgjort. Forrige sesong møttes lagene i seriestarten i oppgjøret som endte 2-2, mens EIF vant 5-3 på Myhrer.

Kampstart på Eidsvoll stadion søndag er klokken 15.00.