Jakter ny seier på hjemmebane

EIF har bøttet inn mål og poeng på Eidsvoll stadion i år. Mandag kommer Rælingen på besøk.

Det ble et skuffende poengtap for EIF mot Lørenskog 2 i forrige serierunde, men på hjemmebane har det virkelig vært underholdende å se på EIF i år. 3-1, 8-4 og 9-0 er resultatene så langt.

Mandag kommer tabelljumbo Rælingen på besøk. Gjestene står med kun ett poeng, men har vært uheldige så langt. Fire av tapene har vært med ett mål og mot FUVO ledet de faktisk 3-0 før det snudde til 3-5. Med andre ord ingen grunn til undervurdering for EIF.

EIF og Rælingen har møttes en rekke ganger de siste årene. I fjor ble det målrikt da gjestene vant 5-3, før EIF tok revansje på Marikollen med 2-1-seier i høst. På de siste ti oppgjørene har EIF vunnet fem og Rælingen tre, mens to har endt uavgjort.

Hos hjemmelaget er Henrik Ulseth, Simen Martinsen, Magnus Iversen og Fredrik Olsen fortsatt uaktuelle på grunn av skader, i tillegg til at Mikolaj Liber er ute fra forrige kamp. Robin Limbodal er i troppen igjen etter et skadeopphold. Martin Rynning er også tilbake etter å ha stått over med sykdom sist.

Kampstart på Eidsvoll stadion mandag er klokken 19.30.