Toppkamp på Eidsvoll stadion mandag

Nummer 2 og 3 på tabellen møtes når EIF tar imot Sørumsand.

Det blir toppkamp når EIF og Sørumsand møtes i den femte serierunden.

Sørumsand var tippet langt nede på tabellen før sesongen, men har fått en drømmestart på årets 4.divisjon. Mandagens gjester står med 10 poeng etter tre seire og en uavgjort på sine fire første kamper og har kun Skedsmo foran seg på tabellen.

På plassen bak finner vi EIF med ni poeng, etter tre seire og ett tap. EIFera har også vært meget underholdende og har scoret hele 17 mål på sine fire første kamper. Vi satser på flere nettkjenninger i mandagens kamp.

Troppen er stort sett den samme som slo Raumnes & Årnes 5-1 borte i forrige kamp, men Robin Limbodal er ute fra sist. Simen Martinsen er heller ikke klar på grunn av sin lyskeskade.

Kampstart på Eidsvoll stadion mandag er klokken 19.30.