Tre spillere startet samtlige kamper

Fredrik Kristiansen ble toppscorer og årets spiller, Glenn Wilsgård spilte samtlige minutter og Eiven Solberg hadde flest assist. Se statistikk fra 2018-sesongen her.

Som vanlig har det blitt ført statistikk gjennom sesongen for EIFs A-lag. Under avslutningsturen til Lillehammer uken etter serieslutt ble det delt ut en rekke priser, flere av dem basert på nettopp denne statistikken.

Årets spiller-kåringen er derimot en avstemning gjort av spillere og støtteapparat. I den kåringen gikk Fredrik Kristiansen klart til topps, foran Henrik Ulseth, Glenn Wilsgård og Eiven Solberg på de neste plassene. Kristiansen hadde en strålende sesong og endte også opp som toppscorer med 20 mål, der Eiven Solberg var nestemann med ni fulltreffere.

Mest spilletid fikk Glenn Wilsgård. Keeperen var på banen i samtlige 2340 minutter. Eiven Solberg var bare sju minutter bak og startet også samtlige kamper. Det samme gjorde Markus Sørensen, som endte på 2317 minutter. Stein Vidar Fjeldvang (1959 minutter) og Fredrik Kristiansen (1756 minutter) fulgte på de neste plassene.

Totalt var 30 spillere i aksjon for EIF i serien i 2018.

Klikk her for å se hele statistikken (excel)

Av andre priser ble blant annet følgende delt ut:

Årets mål: Simen Martinsen
Årets mest fremgangsrike spiller: Mikolaj Liber
Årets unge spiller: Markus Sørensen
Årets overgang: Henrik Ulseth
Årets Fair play-pris: Marius Rødsrud
Årets hederspris: Gunnar Pettersen og Terje Wilsgård

Glenn Wilsgård var på banen i samtlige minutter i 2018. Her fra serieåpningen mot Turn.