Jakter tredje strake i høstens første hjemmekamp

Et EIF-lag på høstjakt tar imot Sørumsand i mandagens kamp.

EIF har fått en flott start på høstsesongen med to borteseire og totalt ni scoringer mot Eidsvold Turn 2 og Fet. Mandag er det klart for høstens første hjemmekamp når Sørumsand er motstander. Det nyopprykkede laget har hatt en variabel sesong og ligger på 8.plass med 20 poeng, sju poeng foran EIF, som nå har klatret forbi både Fet og Skedsmo 2 på tabellen.

Hos hjemmelaget mangler Daniel Olsen, men utenom det er troppen ganske lik som i de to foregående kampene. EIF er også revansjesugne etter vårens 4-2-tap på bortebane mot Sørumsand. Forrige gang lagene møttes på Eidsvoll stadion var i 2014. Da endte det 1-3 og på de siste sju oppgjørene står Sørumsand med fire seire, EIF med to, mens en har endt uavgjort.

Mandag blir det også ekstra underholdning i forbindelse med kampen når Eidsvoll janitsjarkorps spiller før kamp og i pausen. Det er med andre ord sikret en flott ramme runde kampen, så møt opp og støtt gutta i kampen om tre viktige poeng!

Kampstart på Eidsvoll stadion mandag er klokken 19.00.