Morsom treningskamp

Torsdag 15. feb 2018 spilte vi treningskamp Bøn K6. Det var en ny utfordring for oss. Ikke på tempo, men på at vi måtte jobbe godt i forsvar og spille godt mot etablert forsvar i angrep.

Damene på Bøn K6, har mye rutine, så gjorde vi ikke våre saker skikkelig ble vi lurt i forsvar eller vi kom ikke til avslutting i angrep.

Noen minutter (5-10 min) i hver omgang (2*30), fikk vi lov å kjøre tempo, og løpe - slik at vi også fikk inn disse bevegelsene igjen :) .

Mange gode prestasjoner, ble hentet frem, noe som tyder på at vi begynner å finne tilbake til #eifsupergutter sin gamle form, etter en slite sesong så lang.

Det var stor glede i begge spillegruppene.

Vi takker Bøn for at de stilte opp - og tar vi ikke feil, vil det bli en eller flere gjentagelser av dette.