Formen nærmer seg :)

Fredags kvelden (10/11) var vi på Hamar, og spilte treningskamp mot Storhamar G03. Det er andre gangen vi møter de i treningskamp, sist var i mai. Da var Storhamar preget av sykdom og skader, og vi vant stort, - så vi var spendt denne gangen, da de stilte med fult lag.

Samme det var en treningskamp, så tok gutta en 20 minutters løpetur, før vi begynte med oppvarming inne. Vi skulle først spille 2*20, og så skulle vi spille 1*20, som bonus.

Vi hadde kun en innbytter, da vi hadde sykdom i laget, men det er jo gutta vant til - så de var klare for kamp :)

Kampen begynte jevnt, men sakte men sikkert så begynte EIF lage å fungere slik vi kjenner de, og de dro i fra og leder til pause 14-9. EIF gutta forsetter sitt gode forsvar i 2. omgang, men har fått beskjed om å øke tempo noe, samt å øve på temaet inn mot neste helg. Noe vi synes fungerer meget bra etter hvert.

Resultatet etter 2*20 blir 29-18 til EIF (i våre statistikk, men sekretariatet hadde noen flere mål til oss, og færre til Storhamar) :)

Vi fikk mange svar i denne kampen, som vi har ventet på :) - Keeperne våre var tilbake i form og har en redningsprosent på 50, spillere som har slitt "våkner" og leverer årsbeste. Våre "hjørnestein" spillere øker også sin kapasitet, og får bedre flyt i spillet sitt . Gutta viser også at de har god kapasitet og orker å spille håndball med godt tempo i 60 minutter + løpetur først. Noe vi viste, men idag ble det bekreftet, selv motstanderes trenere og supportere (foreldre) var imponert, at vi med en innbytter holder så lenge og med det tempoet :)

Det var en god fredagskveld på Hamar :)

Resultatet totalt etter 3*20 minutter tror vi ble (ref over) 44-29. #eifsupergutter :)

Vi takker Storhammar for kampen og vi gleder oss til flere kamper.

Litt tall fra "kampen" 2*20