Aktiv Håndballsøndag for G10

Innholdsrik og aktiv dag med 4 kamper for guttene

Søndag 22.01.17 ble en aktiv og innholdsrik dag for våre gutter 10 med 4 hjemmekamper. Man visste på forhånd at det ville bli en dag med med tøffe og gledelige håndballopplevelser for liten og for stor. Foreldre fikk ansvar for arrangement og det ble stelt istand med vafler, kaffe og diverse snacks i kiosk. Sett fra idrettslige øyne var det en håndballdag fyllt med kun oppturer.

EIF - Sørumsand, 5-5

Sørumsand gjestet dagens første kamp. 1 omgang ble en utfordrende og tøff batalje hvor EIF-gutta ble liggende under. Frem til pause var stillingen 0-5 i gjestenes favør. I pausen jobbet trener Anita med å få humøret på plass og gjennom omgang 2 reiste gutta seg igjen og jobbet inn 5 mål. En slik opphenting står det stor respekt av og kunne gå av banen med uavgjort mot et godt Sørumsand-lag.

EIF - Nordstrand, 6-19

Dagens andre kamp var det Norstrand som var på besøk. Guttene fikk en tøff kamp mot et solid lag fra Nordstrand. Det ble gjennomført trekk og finter, men Nordstrand klarte å presse ballen i mål på flere angrep. Selv om målforskjellen tilslutt viste mange mål i motstanders favør, så var trenere og gutta godt fornøyd med innsatsen mot et meget godt lag fra Nordstrand.

EIF - Haga, 10-8

Dagens tredje kamp ble gjestet av Haga. Guttene hadde nå fått en kamp i beina og var lystne på å komme videre fra forrige kampen de spilte. Guttene viste stor iver og benyttet muligheten til å vise frem noen vingsperrer samt pådrag og viderespill. Spillt holdt fra start til slutt og en hederlig seier for dagen ble sikret.

EIF - Frogner, 12-13

Siste laget som gjestet er frogner-gutta. Dette er kjent som tette og tøffe kamper med utfall i begge retninger. Gutten viste seg fra det ypperste med solid forsvarsspill, gode kontringer og et utrolig bra samspill. om seg hør og bør ble kampen avgjort i de siste minutter hvor Frogner trekker det siste strået.

En flott og innholdsrik håndballdag hvor gutten fargelegger dagen og flotte farger. Det å få oppleve gleden av å se utviklingen som guttene fremviser gjør enhver forelder stolt. EIF G10 takker for den hjelpen og støtten vi får fra alle foresatte og må samtidig takke for lånet av spillere fra G09.