Bjørkelangen - EIF Blå, 1-18

Søndag 11.12.16 var det duket for kamp mellom Bjørkelangen og EIF Blå i Bjørkelangen Sportshall.

Kl 08.00 en søndag morgen var avreise satt fra Råholthallen. Det var en trøtt gjeng som satt klar i bilene. Som seg hør og bør har laget med seg også en god foreldregruppe som heiagjeng. Ved ankomst hallen, fikk guttene god tid til oppvarming med basketball som teaser.

Da kampen blir blåst igang kl 10.00, så setter guttene igang et godt spill. De er aktive i forsvar og lar ikke Bjørkelangen slippe til i mange situasjoner.

Guttene har lært å møte tidlig og de er derfor tidlig ute etter ball. Dette gir også muligheter for at guttene kan kjøre igang gode kontringsspill. Ved halvspilt kamp står stillingen 0-6 til EIF med glimrende forsvars og keeperspill. Etter pausen fortsetter guttene den glimrende jobben og fortsetter å presse på Bjørkelangen og sluttresultat blir 1-18 i EIF´s favør.

En gledelig nyhet er at samtlige spillere denne dagen scoret mål!

Nok en glitrende håndballdag for G10

Amandus i en av de herlige avslutningene

Martin kommer med et flott hoppskudd

Håkon i en av de mange kontrinssituasjonene