Tre spillere startet samtlige kamper

Fredrik Kristiansen ble toppscorer og årets spiller, Glenn Wilsgård spilte samtlige minutter og Eiven Solberg hadde flest assist. Se statistikk fra 2018-sesongen her.

Drama til siste sekund

Siste serierunde ble en skikkelig thriller, der Ull/Kisa 2 rykket opp og EIFs sannsynlige NM-plass glapp fire minutter på overtid.

Kjemper om mulig NM-plass i siste serierunde

Etter en strålende høstsesong har EIF nå plassert seg på øvre halvdel og blir enten nummer 6, 7 eller 8 i årets sesong.

Solid seier over sterkt Strømmen-lag

Shahin Hemat ble matchvinner midtveis i 2. omgang med kampens eneste scoring mot et Strømmen 2-lag bestående av flere spillere med OBOS-ligaspill denne sesongen.

Plassen definitivt sikret etter sterk borteseier

Fredrik Kristiansens to mål og solid defensiv innsats sørget for EIFs åttende seier på ti kamper etter ferien.

Målene rant inn mot Hauerseter

EIF tok et kvantesprang mot fornyet 4.divisjonsspill da Hauerseter ble slått hele 6-0.

Surt tap mot Aurskog-Høland

EIF kunne ledet ved pause i en jevn kamp mot topplaget Aurskog-Høland, men to baklengs etter pause sørget for null poeng.

Fortjent seier over Blaker

EIF var det beste laget mot Blaker og tok sin sjette seier på de sju siste kampene. Daniel Olsen avgjorde med sitt hodestøt etter pause.

Stoppet på fem strake

EIF kunne fått med seg poeng mot topplaget Fu/Vo, men måtte reise hjem uten etter to baklengsmål før pause.

Storseier og femte strake!

EIF hadde få problemer med å vinne over Skedsmo 2 og stoppet ikke før halvdusinet var fullt.

Besøk våre lagsider