Nedtur mot Strømmen 2

EIF startet sluttspurten for sent og fikk ikke med seg poeng i mandagens bortekamp mot Strømmen 2.

Avgjorde thriller mot Fu/Vo i sluttminuttene

Etter en målløs 1. omgang tok det fullstendig av etter pause mot Fu/Vo. Det ble et skikkelig drama i 4-2-seieren, der spesielt et innbytte vil bli husket i lang tid.

- I rute til å klare opprinnelig målsetning

EIF-trener Roy Arne Berg oppsummerer vårsesongen, ser frem mot høsten og gir en status på troppen.

Starter høstsesongen mot serielederen

Etter flere ukers spillefri starter høstsesongen med hjemmekamp mot serieleder Fu/Vo.

Avsluttet vårsesongen med poengdeling

Blaker ledet to ganger, men EIF slo tilbake begge gangene og fikk med seg ett poeng i vårsesongens siste kamp.

Surt tap mot Aurskog-Høland, ny kamp mandag

Torsdagens bortekamp endte med et knepent tap. Mandag avslutter EIF vårsesongen mot Blaker.

Tilbake på vinnersporet i lokaloppgjøret

EIF imponerte ikke spesielt spillemessig, men tok med seg tre viktige poeng i 2-1-seieren over Eidsvold Turn 2.

Klart for lokaloppgjør

Denne helgen er det breddefotballens helg. Søndag kommer Eidsvold Turn 2 på besøk.

Tredje strake tap

EIF tok ledelsen og hadde sjanser nok til å avgjøre mot Fjellhamar, men det endte med tap i mandagens kamp.

Bittert tap i toppoppgjøret

Et straffespark på overtid sikret gjestene fra Skedsmo seieren i lørdagens toppkamp.

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS: