Seks mål på 17 minutter sikret seier i ellevill målfest

Fra det 39. til 56. minutt scoret EIF seks ganger mot Strømmen 2, i kampen som endte med de uvanlige sifrene 8-4.

Strømmen 2 på besøk mandag

Årets tredje seriekamp for A-laget spilles mandag klokken 19.30.

Bittert tap etter omdiskutert scoring

EIF ledet fortjent borte mot Fu/Vo, men hjemmelaget slo tilbake og avgjorde helt på tampen etter en meget omdiskutert scoring.

Drømmestart sikret seier i serieåpningen

Med to mål i løpet av kampens første åtte minutter la EIF grunnlaget for tre poeng mot Blaker.

- Har hatt en god vinter

EIF-trener Roy Arne Berg forventer å se et offensivt EIF-lag med masse guts og power i serieåpningen mot Blaker.

Pettersen og Iversen ble hedret

Gunnar Pettersen og Magnus Iversen vant henholdsvis prisen som årets ildsjel og innsatspokalen.

100 kamper for Wilsgård

Glenn Wilsgård spilte sin 100. kamp i fjorårets siste seriekamp. Robin Limbodal er to kamper unna den samme milepælen. Se oversikten over antall A-kamper for spillerne i 2019-stallen.

Gratis inngang på årets første seriekamp

Lørdag kommer Blaker på besøk i serieåpningen i 4.divisjon.

Her er årets EIF-tropp

Noen har forsvunnet, mens noen nye har signert. Se oversikt over årets EIF-tropp en uke før seriestart.

Tre spillere startet samtlige kamper

Fredrik Kristiansen ble toppscorer og årets spiller, Glenn Wilsgård spilte samtlige minutter og Eiven Solberg hadde flest assist. Se statistikk fra 2018-sesongen her.