Vellykket gjennomføring av Rema1000 sin Håndballskole

Da har EIF håndball gjennomført 3 dager med håndballskole Det ble en suksess med over 100 barn i aktivitet

EIF håndball arrangerte REMA1000 håndballskole de 3 første dagene i høstferien.

Det var påmeldt over 100 barn, født i perioden 2007-2014. Noen var nybegynnere andre var mer øvet. Barna kom fra hele Øvre Romerike.

Vi har fått mange hyggelige tilbakemeldinger fra de som deltok og det er alltid hyggelig, men uten mange frivillige så hadde ikke vært mulig å gjennomføre en slik aktivitet.

Det har vært mange i aksjon hver dag, alt fra å forberede lunsj til barna, servere samt å rydde og holde orden. Samt alle som bidro til forberedelsen til håndballskolen i ukene før - TUSEN TAKK TIL ALLE I EIF som stilte opp.

Vi må også rette en STOR TAKK til våre instruktører, og vi er spesielt stolte over at de yngre spillerne i klubben vil bidra her (Jenter og Gutter fra våre 16 års lag). Det er alltid flott når ungdommen bidrar til være med å trene yngre spillere. De yngre ser ofte opp til disse spillerne, og da er det stor stas at de trener disse barna.

Vi vil si oss meget godt fornøyd med gjennomføringen, og takker alle som deltok for å være med å skape en flott håndballskole for barna i «nærmiljøet».

Vi håper at vi også neste høstferie, kan arrangere håndballskole – og ønsker alle da velkommen, både gamle og nye håndballbarn.

TUSEN TAKK ALLE SOM DELTOK OG ALLE SOM BIDRO TIL AT DETTE BLE EN FLOTT HÅNDBALLSKOLE