Jakter NM-kvalik og revansje

EIF ligger på 5.plass med tre serierunder igjen. Det er en plassering som trolig gir NM-plass. Derfor blir mandagens hjemmekamp mot Fjellhamar viktig å vinne.

Etter tapet mot Skedsmo i forrige serierunde, gikk både Aurskog-Høland og Kløfta forbi EIF på tabellen. Like bak følger Sørumsand, Blaker, Raumnes & Årnes, som alle jakter NM-kvalik. De siste sesongene er det fem lag som har fått NM-plass, noe som er sannsynlig igjen.

Mandagens motstander Fjellhamar ligger på 11.plass med 29 poeng og er fortsatt ikke helt sikre på fornyet kontrakt i 4.divisjon. To lag, kanskje tre avhengig av skjebnen til Ull/Kisa 2, rykker ned. Fet (25 poeng) og Eidsvold Turn 2 (24 poeng) er på plassene bak og møtes innbyrdes mandag kveld.

I forrige hjemmekamp ble en dramatisk 2-1-seier over Kløfta for EIF, mens en svak 1.omgang sørget for bortetap mot Skedsmo sist. EIF har stort sett de samme spillerne som i den kampen tilgjengelig, bortsett fra Jonatan Teigland som må sone med fire gule kort.

EIF jakter også revansje fra våroppgjøret, som endte med 4-2-seier til Fjellhamar. Forrige gang lagene møttes på Råholt var i 2015. Da endte det med 2-1-seier til EIF.

Kampstart på Eidsvoll stadion mandag er klokken 19.30.