2 spillere innkalt til Regional Bylagscup 28/9-2019

EIF er stolt av i år igjen, kunne få med spillere på Regional bylagscup. Det er andre året på rad, at EIF har med spilelre - betyr at det jobbes god i klubben med å utvikle spillere :)

I kan vi gratulere Kristine Hosøy og Bessem Madik, med innkallelsen og ønsker de lykke til.

Jentene spiller på laget som heter "Jenter 15 Romerike Nord " - kampen finner du i minhåndball

- søk NHF - du velger så NHF region øst - velg så "Romerike nord" jenter 15, da kan du følge kampene til Kristien og Bessem :)

Regional bylagscup er for J/G 15 år. De som kan være aktuelle til denne turneringen er de som er født i 2004 og deltatt på SPU 14. Turneringen gjennomføres første lørdag i høstferien, som i 2019 vil være 28. september i Oppsal Arena. Turneringen er satt opp som cup med sluttspill.