Nedtur mot Strømmen 2

EIF startet sluttspurten for sent og fikk ikke med seg poeng i mandagens bortekamp mot Strømmen 2.

EIF kom ned på jorden igjen etter den flotte 4-2-seieren over Fu/Vo. Et godt Strømmen 2-lag ble for sterke på eget kunstgress, i en kamp med god uttelling på målsjansene.

For det skjedde lite før pause i mandagens kamp. Strømmen hadde ballen mest, men EIF sto godt imot og vi noterte faktisk ikke en skikkelig målsjanse til noen av lagene i 1. omgang. Glenn Wilsgård reddet enkelt noen langskudd, mens en strålende Simen Martinsen-takling hindret en stor sjanse like før pause.

Heller ikke EIF skapte all verden. Jonatan Teigland fikk en scoring annulert for offside tidlig, men 0-0 sto seg ved pause etter en omgang der Henrik Ulseth måtte forlate banen med ankelskade.

I 2.omgang ble det mer begivenhetsrikt. Teigland fikk den første sjansen med et skudd like utenfor, mens Glenn Wilsgård hindret baklengsmål da han måtte ut i full strekk på et skudd fra distanse. Dessverre for Wilsgård og EIF hjalp det lite, da den påfølgende corneren gikk via EIF-forsvarer Espen Brenden og i mål til 1-0.

Bare fem minutter senere ble ledelsen doblet. Strømmen kom seg fri på sin høyreside og foran mål satte tidligere Eidsvold Turn-spiller Magnus Tvedte enkelt inn 2-0. Ytterligere noen minutter senere sørget Bessijan Kastrati for 3-0 med et skudd nede ved stolperoten.

Kampen virket avgjort og hjemmelaget var nære enda en scoring da de traff tverrliggeren, men på tampen våknet EIF. Underkant av ti minutter av ordinær tid gjensto da Fredrik Kristiansen ruvet høyest på et Daniel Olsen-innlegg og headet inn 3-1.

Jonatan Teigland kunne redusert like etterpå med et skudd rett utenfor, og i det 88.minutt ble det fullt fyr da Kristiansen ble tomålsscorer. Teigland fant Eiven Solberg med en stikker, som igjen fant en umarkert Kristiansen foran mål.

Med 3-2 og seks-sju minutter igjen å spille inkludert overtid, øynet gjestene håp. EIF fikk også flere dødballer på slutten, men Strømmen klarte å stå imot og rodde i land en 3-2-seier.

Strømmen 2 - Eidsvold IF 3-2 (0-0)
Strømmen stadion
1-0 (61.min) Selvmål
2-0 (66.min) Magnus Tvedte