Starter høstsesongen mot serielederen

Etter flere ukers spillefri starter høstsesongen med hjemmekamp mot serieleder Fu/Vo.

EIF har trent godt de siste par ukene og er nå klare for høstsesongen. En skuffende avslutning på våren, med fire poeng på de seks siste kampene, gjør at EIFera har mistet kontakten med Skedsmo og fredagens motstander Fu/Vo, men på den tette tabellen blir det viktig å plukke poeng i kampen om NM-plass neste sesong.

Gjestene på sin side topper tabellen og skal kjempe om opprykk mot Skedsmo. I skrivende stund er Fu/Vo to poeng foran, men siden Skedsmo spiller allerede torsdag kveld kan situasjonen være annerledes før avspark.

EIF og Fu/Vo har møttes flere ganger de siste årene. Vårens kamp på Opakermoen ble dramatisk da Fu/Vo vant med et omdiskutert seiersmål få minutter før slutt. I fjor endte begge kampene med Fu/Vo-seier (1-0 og 3-1).

Hos EIF er det noen forandringer i troppen, blant annet har Martin Rynning valgt å gi seg på grunn av studier. I tillegg er Frikk Gjeilo langtidsskadet, mens Stein Vidar Fjeldvang og Mikolaj Liber også er skadet og Lars Andresen er syk.

Kampstart på Eidsvoll stadion fredag er klokken 19.00!