Klart for toppkamp på stadion

Serieleder Skedsmo kommer på besøk lørdag. Med seier vil EIF passere gjestene på tabellen.

Det ble en skuffende runde for både EIF og Skedsmo forrige gang. Begge lagene tapte, henholdsvis 0-3 mot Kløfta og 2-5 mot Fet, mens FUVO benyttet muligheten til å gå forbi EIF og være kun målforskjellen bak Skedsmo. Før denne runden har Skedsmo og FUVO 21 poeng hver, mens EIF har 19.

EIF har møtt Skedsmo en rekke ganger de siste sesongen, men da Skedsmos 2. lag. Forrige gang 1. lagene møttes i seriesammenheng var i 3. divisjon i 2009. Oppgjørene for ti år siden endte 5-0 til Skedsmo på deres bane, mens EIF tok revansje med 6-2-seier på stadion.

EIF har i større grad merket skadene de siste ukene, men stiller uansett et slagkraftig mannskap i lørdagens kamp. Marius Rødsrud pådro seg en smell i forrige kamp og er ikke med, mens Henrik Ulseth fortsatt er blant spillerne som ikke er spilleklare.

Vi håper å se flest mulig folk på stadion i morgen, som en fin oppladning til Champions League-finalen senere på kvelden. Kampstart på Eidsvoll stadion lørdag er klokken 12.30!