Mistet ledelsen to ganger og avga poeng

EIF scoret tidlig i begge omganger borte mot Lørenskog 2, men måtte nøye seg med ett poeng på Rolvsrud.

EIF fikk en god start på mandagens bortekamp mot Lørenskog 2 Allerede etter to minutter ble Lars Andresens avslutning stoppet av en god beinparade, og noen minutter senere fikk gjestene tildelt straffe da Joakim Madsen ble felt innenfor 16-meteren. Eiven Solberg var sikker og satte inn 0-1.

Det skulle imidlertid ikke gå mer enn fire minutter før Lørenskog svarte. Drilon Zeneli satte fart, gikk forbi et par EIF-spillere og plasserte ballen i hjørnet. Etter dette var kampen jevnspilt, der Lørenskog hadde ballen mest.

EIF fikk en gigantisk sjanse etter 24 minutter da Joakim Madsen og Fredrik Kristiansen gikk litt i veien for hverandre alene med keeper. Madsen fikk avsluttet og burvokteren vartet opp med en god redning. Også hjemmelaget skapte sjanser og ble stoppet av to gode Glenn Wilsgård-redninger, mens omgangen ble avsluttet av at Fredrik Kristiansen headet i stolpen etter et langt innkast.

Åtte minutter ut i 2.omgang tok EIF ledelsen på nytt. En corner fra Eiven Solberg fant pannebrasken til Daniel Olsen, som stanget inn 1-2. Den ledelsen holdt kun i noen minutter. Lørenskog rullet opp et godt angrep, fikk mye rom å boltre seg i og utliknet til 2-2 med en sikker avslutning fra fem meters hold.

Kampen var relativt jevnspilt, men EIF skapte de største sjansene. Lørenskogs keeper vartet opp med en kjemperedning på en avslutning fra Fredrik Kristiansen, før Marius Rødsrud headet i tverrliggeren på den påfølgende corneren. Fem minutter før slutt var Eiven Solberg meget nære da hans avslutning ble reddet på streken av en forsvarsspiller.

Dermed ebbet det ut med 2-2 på Rolvsrud. Et skuffende poengtap for EIF, selv om det ikke var ufortjent at Lørenskog 2 fikk med seg ett.

- Dette var en kamp godt under pari av hva som bor i oss som lag, og individuelt spiller for spiller. Vi tar med oss at vi ikke taper på en dårlig dag, og at vi i 2. omgang har såpass mange sjanser at vi fint kan ta alle tre poengene på en svakere dag enn normalt. Nå blir det en tøff kamp om plassene til neste kamp mot Rælingen, hvor vi er veldig revansjelystne, sier EIF-trener Roy Arne Berg

Lørenskog 2 - Eidsvold IF 2-2 (1-1)
Rolvsrud
0-1 (6.min, straffe) Eiven Solberg (Joakim Madsen)