Tine Fotballskole 2019- 24. tom 28. juni - Påmelding åpen

Tine Fotballskole 2019 arrangeres 24. tom 28. juni og er for alle jenter og gutter i alderen 6 til og med 13 år. Påmeldingen er nå åpnet.

Eidsvold IF arrangerer tradisjonen tro Tine Fotballskole også i sommer. I år vil det være i perioden fra 24. juni - 28. juni.

Arrangementet vil være på Eidsvoll Stadion og vare fra 10:00-15:00 hver dag, og tilbudet vil være for jenter og gutter i alderen 6 til og med13 år.

Pris pr. deltaker vil være 1200,- søskenmoderasjon 30% (på barn 2 osv). Vi må sette et tak på 150 deltakere og påmeldingen vil stenge når vi når taket uavhengig av påmeldingsfristen.

Siste dag blir det også grilling av pølser. Deltakerne må ha med matpakke hver dag, men drikke står vi for. Det vil være mulighet for påfyll av drikke underveis.

Instruktørene på fotballskolen vil være eldre spillere i EIF.

NB! Påmelding til Tine Fotballskole vil kun være mulig gjennom elektronisk påmeldingsskjema.

Klikk på lenken nedenfor for å komme til påmeldingskjema og betaling:

Dette får du som deltaker på Tine Fotballskole:

- Tine T-skjorte

- Tine Sekk

- Diplom

- Et Tine produkt hver dag

- Fotball og drikkeflaske

- 5 dager med fotballmoro

VELKOMMEN TIL TINE FOTBALLSKOLE - 2019

For spørsmål ta kontakt med Roger Halberg - e-mail: dlfotball@eidsvold-if.no - tlf: 47600755

Hovedsamarbeidspartnere:

Støtt oss!