Ellevill målfest mot Sørumsand!

EIF stoppet ikke før det sto hele 9-0 i mandagens kamp og står nå med vanvittige 22 mål på de tre siste seriekampene.

Det flyter virkelig godt for EIF offensivt om dagen, noe Sørumsand virkelig fikk kjenne på i dette oppgjøret. Gjestene kom til Råholt som tabelltoer, men ble ettertrykkelig dyttet ned fra den plasseringen i løpet av 90 minutter på Eidsvoll stadion.

Det tok imidlertid nesten en halvtime før første scoring kom. EIF hadde skapte noen store sjanser på dødball tidligere i kampen, blant annet to headinger over fra fire-fem meters hold, og fikk uttelling etter 26 minutter. Et langt innkast fra Daniel Olsen gikk forbi alt og alle, og havnet hos Eiven Solberg på bakre stolpe som enkelt kunne heade inn 1-0 i tomt bur. Bare tre minutter senere ble ledelsen doblet. Marius Rødsrud sleivet litt med et innlegg fra venstrekanten, noe som gjorde at ballen dalte over keeper til 2-0.

Resten av kampen handlet stort sett kun om ett lag og det skulle komme ytterligere tre mål før pause. Fredrik Kristiansen fikk et hav av rom til å styre inn 3-0 med pannebrasken etter et langt frispark fra Stein Vidar Fjeldvang, mens Eiven Solberg rakk å notere seg for hattrick med to nye scoringer. Først da han styrte et skudd fra Martin Rynning i nettet, og deretter en ny heading da han lurte på bakre stolpe på en dødball.

Med 5-0 ved pause var kampen naturlig nok avgjort, men EIF ga seg ikke. Under to minutter var spilt av 2. omgang da en klarering traff Fredrik Kristiansen og gikk i mål til 6-0, mens Jonatan Teigland plassert inn 7-0 etter 49 minutter. Fredrik Kristiansen fullførte sitt hattrick etter knappe timen da han ruvet i lufta på en corner, mens kampens siste fulltreffer kom etter 72 minutter da Joakim Madsen satte inn 9-0 fra kort hold.

EIF skapte også flere sjanser utenom målene, men 9-0 er uansett meget solid over laget som lå på 2. plass før kampen. På de tre siste kampene har altså EIF scoret 22 mål, og 26 mål totalt på de fem første serierunde. Det er kruttsterke tall! Gledelig også at nullen ble holdt for første gang denne sesongen.

- Dette var en sterk prestasjon av oss, i en kamp vi stilte godt forberedt til. Vi dominerte store deler av kampen og å score ni mål er veldig bra. Vi tar med oss masse positive øyeblikk videre inn i treningarbeidet og har allerede øynene rettet mot Fet i neste kamp, sier EIF-trener Roy Arne Berg.

Eidsvold IF - Sørumsand 9-0 (5-0)
Eidsvoll stadion
1-0 (26.min) Eiven Solberg (Daniel Olsen)
2-0 (29.min) Marius Rødsrud (Joakim Madsen)