Tøff bortekamp 2. påskedag

Påskeferien er over for EIF, som mandag tar turen til Årnes i den fjerde serierunden.

EIF avsluttet med stil før påskeferien da Strømmen 2 ble slått hele 8-4. Etter tre kamper står EIF med seks poeng, det samme som mandagens motstander Raumnes & Årnes. Hjemmelaget har borteseire over Lørenskog 2 og Fet, mens deres første hjemmekamp endte med 0-2 mot Sørumsand.

EIF har møtt Raumnes & Årnes en rekke ganger de siste sesongene. De siste 18 oppgjørene har endt med ni EIF-seire, sju uavgjort og to Årnes-seire. Flere av EIF-seirene har vært med ett mål i tette og jevne kamper, senest i fjor da et selvmål sørget for at EIF vant 1-0 i høstkampen. Les mer om den kampen her

EIF stiller med mange av de samme som i de tre foregående kampene, men noen spillere er ute. Simen Martinsen sliter fortsatt med lysken og er ikke klar, mens Magnus Iversen (kraftig overtråkk) og Lars Andresen (syk) heller ikke er med i denne kampen.

Kampstart på Årnes kunstgress mandag er klokken 17.00.