Da begynner håndballsesongen å gå mot slutten

Alle våre lag er nå ferdig med seriespill, og nå er det cup'er som gjelder frem mot sommeren og sesongstart i september.

Det har vært en flott sesong for EIF håndball, med mange gode prestasjoner og stor utvikling i gruppa.

Nå er cup'er og forberedelse til neste sesong som gjelder.

Først ut, er vår Norgshuscup 1. mai - her blir mange kamper med lag i alderen 12 til 14 år.

Sesongavslutning vil det blir for våre spillere og trenere, samt alle som ønsker å takke for sesongen 2018/19 - dato ikke helt bestemt, men i begynnelsen av juni ser det ut til.

Som vanlig reiser vi på felles-cup til Fredrikstad cup i pinsen, her reiser vi med ca. 15 lag og ca 250 deltagere (spillere, trenere osv)

I tillegg skal mange av våre lag på cup i påsken (Rødspette - Danmark) og andre cuper. Noen reiser også til Partille cup (Gøteborg - Sverige), i begynnelsen av juli.

Styret har begynt planleggingen av neste sesong, 2019/20 - og vi kan med stor glede se at vi når, nye milepæler i klubben.

Nye sponsor blir med, sammen med dagens - dette hjelper oss å drive klubben med sunn og god økonomi, samt med aktiviteter vi ønsker.

Når fristen for påmelding har gått ut, vil vi informere om hvilke lag og klasser vi deltar i. Lurer du om om vi har et tilbud til deg - tak kontakt med oss, det har vi sannsynligvis.

Men vi kan vel røpe at vi er stolte og glade, vi har nådd noen mål vi satt oss, for noen år tilbake. Disse er nådd på grunn av alle våre frivillige, trenere og alle andre som bidrar i klubben.

Vi ønsker alle sammen en riktig god påske - og ønsker dere velkommen til våre arrangementer.

Hovedsamarbeidspartnere:

Støtt oss!