Strømmen 2 på besøk mandag

Årets tredje seriekamp for A-laget spilles mandag klokken 19.30.

EIF har ristet av seg det bitre nederlaget mot Fu/Vo i forrige runde og er klar for en ny utfordring når Strømmen 2 kommer på besøk. Gjestene har ett poeng på sine to kamper etter 0-2 mot Sørumsand og 2-2 mot Fet, og flere av spillerne i A-stallen er med når laget kommer til Råholt.

I lagenes forrige møte, som var fjorårets siste hjemmekamp, kom Strømmen med et sterkt lag i kampen EIF vant 1-0, mens bortekampen endte 1-1. Det mest minneverdige oppgjøret mellom disse to lagene kom nok i 2017, da et voldsomt snøvær gjorde at kampen måtte avbrytes på stillingen 3-0 til EIF etter 55 minutter. Den siste drøye halvtimen ble spilt ferdig uken etter i strålende solskinn og endte til slutt med 5-2-seier.

Hos EIF er det få endringer i troppen fra forrige kamp. Simen Martinsen er fortsatt skadet og ikke med, men ellers er det en skadefri tropp EIF har å velge fra.

Kampstart på Eidsvoll stadion mandag er klokken 19.30.