Vi GRATULERER Keven Tveter Pedersen og Wolf Glittenberg , som Dommer2

Gutta er blant de yngste (om ikke de yngste) som har gjennomført Dommer2

Fra vår dommerkontakt, får vi følgende beskrivelse av guttene:

Keven Tveter Pedersen og Wolf Glittenberg begynte å dømme som par når de var 13 år. Når de var 14 år da de ble tatt opp i utviklingsgruppen for Øvre Romerike og tok dommer1 kurs. De har jobbet hardt og målrettet for å komme langt på kort tid innen dømmingen og resultatene har kommet kjapt. De har nå gjennomført dommer2 i en alder av 15 år.

Dette er dommere som viser stor autoritet og trygghet på sin arena, de er pålitelige og har en utrolig fin holdning til dømmingen. De er godt likt av lagledere og spillere.

De dømmer alt fra loppetass til senior, og i sesongen 2018 så dømte de ca 70 kamper via regionen,temaserier,

Keven og Wolf representerer Eidsvold håndball ut i regionen på en fantastisk god måte, og de er et godt forbilde for de yngre som som ønsker å bli dommere.

De er selv spillere på Eidsvold IF Gutter 15 og 16, som om ikke det er nok, så er de også Beach dommere for Eidsvold IF.

VI GRATULERER GUTTA MED DOMMER2 KURS - og ønsker de lykke til

Til venstre: Keven Tveter Pedersen - høyre: Wolf Glittenberg