Ble dessverre tap i semifinalen for vårt G15 lag 28-32 mot Ski

Torsdagens semifinale i regionscupen for vårt G15 lag mot Ski, ble det dessverre tap mot fjorårets vinnere ? med kun 4 mål

Det ble en fartsfylt og gjev kamp, hvor lagende fulgte hverandre hele veien.Det blir scoret 60 mål på 2*25 minutter, det forteller noe om tempoet.

Våre gutter setter et meget godt forsvar fra starten, slik at Ski blir avblåst for passivt spill i de første angrepene. Kampen bølger frem og tilbake, kampen pregs litt av nerver for begge lag.

Til pause er stillingen 11-16 til Ski.

I andreomgang forsetter kampen i samme tempo, dessverre så «glipper» i en liten periode i midten av andre omgang og Ski får en ledelse på 6 mål. Men gutta jobber seg mesterlig inn igjen, og kommer 2 mål bak. Når det er igjen ca. 7 minutter av kampen. Det forsetter og bølge frem og tilbake, men dessverre så er vi litt uheldige med noen avslutninger som går stang ut og ikke inn, og de får kontret inn et par mål.

Gutta spilte en fantastisk kamp, og viser for en godt besøkt Råholthallen denne kvelden (ca. 100 tilskuere) at de er blant de beste langene, når de spiller på det nivået de kan. Alle gutta leverer meget godt, fra bakerst (keepere som har mange redninger) til godt forsvar og angrepsspill av utespillerne.

Det var meget god stemning i hallen, med god speaker, musikk og en fantastisk publikum.

Gutta ønsker seg noen flere spillere, slik at de får en større stall. Så er det noen som er født i 03/04 og vil spille håndball med disse gutta – og være en del av Øvre Romerikes beste G03 lag – ja så er de velkommen.Denne gjengen kan få en fantastisk reise videre, og vil flere være med – så er de velkommen.

Laget bestod denne kvelden av følgende spillere:

Nr.

Sindre Halvorsen