Seier til G03 (G15) i Kvartfinalen i regions cup'en

Vårt gutter 2003 lag, spilte kvartfinale i regionscupen fredag 25/1, mot Fjellhammer.

G03 viste godt spill denne dagen, med et meg godt og aggressivt forsvarspill og høyt tempo i angrepspillet sitt. Gutta går raskt opp i en 3 mål ledelse får lagene "føler" litt på hverandre.

EIF gutta forsetter å jobbe og drar sakte men sikkert i fra, og leder 14-9 til pause. Andre omgang begynner som første, og til slutt leder gutta med 11 mål, når det er igjen 3 minutter av kampen. Da begynner gleden å slippe til og de vinner med 10 mål.

Alle spillerne leverer bra innsatt og målene blir godt fordelt på spillerne Itillegg så leverer keeperne(e) en fanatisk kamp med en redningsprosent på 50 %

Dette var en god seier for gutta, etter en sesong som har svinget mye, men det viser at trening og tålmodighet gir resultater.

Gutta er nå klare for semifinalen - i regionscupen - dette er god prestasjon av EIF gutta, de er det eneste laget på Øvre Romerriket i denne klassen og møter bare lag som er i Norges toppen.

Vi GRATULERER GUTTA MED PLASS I SEMIFINALEN

NRNAVNMÅL