Sportslig omorganisering og åpne treninger EIF Fotball 2019

Fotballgruppens sportslige utvalg har gjennom høsten i arbeidet med å omorganisere utviklingsarbeidet og for å få på plass en ny struktur for fotballen.

Dette arbeidet har vært ledet av A-trener Roy Arne Berg i spissen, samt styreleder Kai Robert Hallberg, nestleder Carl Jørgen Owre, adm.leder senior Bjørn Nordvik, økonomiansvarlig Rolf Lie og adm.leder yngres Stian Sund har vært deltagende i det sportslige løftet.

Roy Arne vil i tillegg til å være A-trener også være ansvarlig for utvikling og sport i EIF Fotball i 2019, i tett samarbeid med adm.ledere for sport i gruppene senior, ungdom og yngres. Berg er i tillegg sentral i arbeidet med å skape en ny overordnet sport og skoleringsplan for barn og ungdom i EIF-fotballen. Denne vil bli presentert på et kickoff senere i år. Dette vil det komme mer informasjon om på et senere tidspunkt.

- Vår nye sportslige modell går ut på å legge til rette for økt fokus på utvikling av spillere, uavhengig av nivå eller interesse, slik at vi både lager et tilbud for de som vil og ønsker mye og har store ambisjoner med fotballen, og til de som kun er med i fotballgruppen for det sosiale. Dette gjennom gode ordninger for mer-trening mellom treningsgruppene, hospiteringer internt og opp i treningsgruppene og en treningshverdag hvor spillere i størst mulig grad møter spillere med samme interesse og ferdighetsnivå.Vi organiserer oss i treningsgrupper, med lag innenfor disse gruppene, forteller Roy Arne Berg.

• Treningsgruppe A er klubbens A og B-lag
  • Treningsgruppe B er for spillere i alderen 15 til 19 år
  • Treningsgruppe C er for spillere i alderen 13 til 14 år
  • Treningsgruppe D er for spillere i alderen 5 til 12 år

Nå på nyåret er EIF-lagene klare for oppstart med fotballtreninger igjen.

I den anledning ønsker vi også flere spillere inn til klubben med målsetningen om flest mulig, lengst mulig med vårt nye sportslige opplegg for utvikling i EIF Fotball.

Vi har derfor åpne treninger for følgende treningsgrupper:

• Treningsgruppe B i alderen 15 til 19 år
  • Treningsgruppe C i alderen 13 til 14 år

Kontaktperson for treningsgruppe B (15-19 år) er Magnus Iversen- 93 06 04 69

Kontaktperson for treningsgruppe C (13-14 år) er Stian Skyttersæter- 98 08 49 66

Nye spillere som ønsker å komme for å prøve en trening eller to bes medbringe treningstillatelse underskrevet av sportslig leder. Denne kan også sendes direkte til kontaktperson i forkant av trening.

Har du ikke med treningstillatelse, så kan du dessverre ikke delta på trening.