EIF ansetter daglig leder for fotballen

Roger Halberg er nå engasjert som daglig leder for fotballgruppa. Ansettelsen er en del av "Løftet" som skal styrke og utvikle klubben innenfor organisering, anlegg og kultur. Med Roger har vi fått på plass en svært erfaren leder som vil sikre at vi er rigget for vekst

Vi meldte tidligere at Roger gikk inn i en rådgivnings-rolle. Nå har vi tatt steget videre og det er en stor glede å kunne informere om at vi nå har fått Halberg inn som daglig leder av fotballgruppa. Med bakgrunn fra ETF hvor han var daglig leder for fotballgruppa fra 1997 til 2006 og at han har vært en del av fotballforbundets styre fra 2006 til 2010. - får vi en leder med stor erfaring/nettverk som skal bidra til å løfte fotballgruppa videre.

Styrets viktigste målsetning har vært å få en daglig leder på plass i klubben, i utgangspunktet for hele EIF ref årsmøtediskusjonene. Det at vi nå lander på en daglig leder "kun" for fotballen er at vi ser at det er et stort behov for å løfte her. Den største gruppen vår som er håndballen med sine 450 medlemmer (fotballen har 350), har for tiden ikke behov for å styrke denne delen av organisasjonen. Stillingen dekkes derfor 100% innenfor fotballens budsjett.

Med en daglig leder på plass for fotballgruppa, en ny sportslig organisering (som vi lanserer på nyåret) og leder for drift og anlegg på plass. Ligger alt til rette for å kunne bygge opp et nytt fotballstyre. Her trenger vi at frivillige i klubben melder sin interesse. Spesielt viktig er det å få på plass en ny gruppestyre leder. Ta kontakt med valgkomiteens leder Bjørn Nordvik hvis du er interessert eller har tips til kandidater til denne viktige og spennende rollen i klubben

Roger vil fra januar ha faste dager på klubbkontoret, vi kommer tilbake til dette når dagene er spikret. Her kan alle i fotballen ta seg en kaffe kopp og diskutere små og store saker. Kommunikasjon og samarbeid er suksessfaktorer. Her er det viktig for styret og minne om at selv om vi får en fast ansatt på plass, så må vi andre frivillige fortsette vårt arbeid. For husk en mann eller kvinne kan ikke løfte mye, men hvis vi alle sammen løfter så kan vi flytte fjell.

Kontaktinfo: Roger Halberg - Mobil: 476 00 755 - Mail: dlfotball@eidsvold-if.no

Med dette ønsker styret også alle våre medlemmer en riktig god jul og et godt nytt EIF år :-)

Styret