GOD JUL OG GODT NYTTÅR

Fra håndballgruppa

Da senker julefreden seg for EIF håndball, etter en hektisk høst for våre lag. De har spilt ca 220 kamper og 95 av disse er spilt i Råholthallen.

Dere har vært flinke til å besøke oss – det har vært ca 1850 betalende personer (over 16 år) i hallen i høst og sett EIF spille håndball :) , noe som betyr at det har vært over 2000 besøkende i hallen.

Vi har også feiret oss selv, 80 år har EIF håndball «kastet» ball – denne dagen ble feiret med kaker og mange folk i hallen, 700 personer kom og var med på festen.

Håndballgruppa vokser, og har nå ca 450 medlemmer og er den største gruppen i Eidsvold IF. Det er mange barn og ungdom som tilbringer mange timer i Råholthallen. Dette hadde ikke vært mulig uten våre trenere, frivillige og foreldre – retter en STOR TAKKE TIL DISSE.

Vi må også rette en stor takk til våre støttespillere (sponser) som bidrar til at vi kan holde den høye aktiviteten vi har.

Skulle din bedrift ønske å være med på EIF håndball og Eidsvold IF sin reise videre, så er dere hjertelig velkommen. Håndballgruppa har store planer for de neste årene, som vi trenger økonomi for å kunne gjennomføre, planene vil sette EIF håndball og Råholt på det norske håndballkartet.

Vi i EIF håndball ønsker dere alle sammen en riktig god jul og et godt nytt år. Vi gleder oss til å se DEG i hallen i 2019, hvor du er med på å skape glede, men også med på å støtte oss når det er nedturer.

GOD JUL OG GODT NYTT NÅR