Leder av fotballgruppa trer av

Asbjørn Brandlistuen har valgt å gå av som leder i fotballgruppa, tiden og motivasjonen til å legge ned timevis med frivillig arbeid er for øyeblikket ikke til stede. Det er derfor med den største forståelse og respekt fra styret sin side at en hedersmann nå tar en fortjent pause.

Fotballgruppa har slitt med for få ressurser i nøkkel roller over lengre tid, dermed belastes de få som har verv med alt for mange oppgaver. Det er satt i gang flere tiltak for å løse dette, men de tre Tène Ting Tar Tid, Tar også energi.

Vi takker derfor Asbjørn for den gode innsatsen han har utført på sin fritid både som styrerepresentant og gruppeleder.

Valgkomiteen jobber nå videre med å få på plass en kandidat til neste årsmøte, i mellomtiden vil fotballstyret i tett samarbeid med hovedstyret holde hjulene i gang.

Styret