Velkommen til Barnefotballkveld torsdag 11. oktober

EIF Fotball arrangere i samarbeid med NFF Akershu "Barnefotballkveld" på klubbhuset torsdag 11. oktober kl. 18.00 - 22.00. Målgruppen er trenere, lagledere og alle som er involvert i barnefotballen i EIF.

Torsdag 11. oktober kl. 18.00 - 22.00 har vi gleden av å invitere til "Barnefotballkveld" på klubbhuset på Eidsvoll Stadion.

Barnefotballkvelden er et enkveldskurs praktisk/teoretisk temakurs som tar for seg hvordan man som klubb og klubbtrener kan tilrettelegge for mer og bedre differensiert og jevnbyrdig fotballaktivitet under trening og kamp.

EIF fotball ønsker at alle som er trenere i barnefotballen i klubben, som ikke har NFF Grasrottrenerkurs, som et minimum deltar på dette kurset. Kurset gir en verdifull inngang til det å være fotballtrener og består av 2 timer teori inne og 2 timer praksis ute.

Beskrivelse av Barnefotballkvelden:

Temakurs for alle som er involverte i norsk barnefotball

Instruktøren tar for seg "barnefotballens verdier og virkemidler"

• Hvordan skal vi behandle barn?
  • Hva er klubbens mål med barnefotballen?
  • Hva skal en treningsøkt innholde?
  • Hvordan bør den gjennomføres?

Mål for kvelden:

Gjennomgang av grunnleggende prinsipper i planlegging og gjennomføring av en treningsaktivitet for barn (6-12 år). Både i teori og praksis.

Her kan alle være med enten de har bakgrunn som spiller, trener, lagleder eller er helt ferske i sin rolle rundt et lag i barnefotballen. Alle vil helt sikkert snappe opp noe som de ikke har tenkt over eller har hørt om tidligere. De som er engasjert rundt lagene i klubben vil få en felles forståelse for hvordan aktiviteten bør drives.

Du finner mer informasjon rundt temaet på NFF Akershus sine sider: https://www.fotball.no/kretser/akershus/klubb-lede...

Vi håper mange har anledning og ønsker å delta denne kvelden.

Påmelding gjøres til Stian Sund, e-mail: stiansund80@hotmail.com

Velkommen!