EIF fotball arrangerer Grasrottrenerkurs del 1 og 2 i Oktober

EIF arrangerer i samarbeid med NFF Akershus "grasrottrenerkurs" del 1 og 2. Dette passer alle trenere i barnefotballen og vi anbefaler trenere i klubben å melde seg på kursene.

"NFF Grasrottrener" er den grunnleggende trenerutdannelsen til NFF og de to første delkursene som arrangeres på Eidsvoll Stadion i oktober er grunnlaget for trenere i barnefotballen (opp tom 12 år). EIF ønsker at flest mulig av våre trenere tar trenerkurs og vi legger derfor til rette for at kursene kan tas på "hjemmebane" her på Råholt.

Vi dekker kursavgift for deltakerne og du vil finne utfyllende informasjon på NFF Akershus sine nettsider via lenken under hvert delkurs nedenfor.

Vi håper å se mange EIF trenere på kurs, og skulle det være spørsmål ta kontakt med Sportslig leder i EIF Fotball, Stian Sund på tlf: 97734620 eller e-mail: stiansund80@hotmail.com.

Velkommen til trenerkurs!

Delkurs 1: Barnefotballkurset (versjon med E-læring)

Dato: 6. og 7. oktober 10.00 - 13.30, mandag 8. oktober 18.00 - 21.30. Sted: Eidsvoll Stadion

Tre moduler – totalt 16 timer:

• Barnefotballens verdigrunnlag og konsekvenser for meg som trener, laget og klubben
  • Klubben og treneren som tilretteleggere for god fotballaktivitet – sammen
  • Hvordan holde barna i flytsonen
  • Treneren som veileder, samt NFF Skoleringsplan 6–8 år

Delkurs 1 består av 3 moduler som hver er satt sammen av e-læring, klasseromsundervisning og praksisøkt på feltet. For at du skal få fullt utbytte av kurset, er det viktig at du gjør oppgavene og følger opplegget. På den måten møter du godt forberedt til kurssamlingene og vil kunne være en positiv bidragsyter på samlingene. Det gjør også at vi kan bruke mer tid på praktiske øvelser ute på treningsfeltet.

Målgruppe:

• Alle som har et trenerverv i barnefotballen i aldersgruppen 6–8 år bør ha kurset som bakgrunn for å kunne gjennomføre god fotballaktivitet.
  • Alle som ønsker å starte og gå videre på NFFs utdanningsstige.

For mer informasjon og påmelding følg lenken til NFF Akershus: https://www.fotball.no/kurs/kurs/?fiksId=1804126

Delkurs 2: Barnefotball - flest mulig med kvalitet

Dato: 20. og 21. oktober 09.00 - 16.30, mandag 22. oktober 18.00 - 22.00 obligatorisk keeperdel. Sted: Eidsvoll Stadion

Fem moduler a 4 timer hver – totalt 20 timer inkludert NFF Keepertrener C-lisenskurs, del 1 – Barnefotball