"EIF Pluss" for 8-12 åringer starter 7. september kl. 18-20

EIF Fotball starter opp med "EIF Pluss" treninger for aldersgruppen 8-12 år på fredager kl. 18-20

EIF Fotball ønsker å tilrettelegge for en ekstra treningsøkt for de ivrigste spillerne i aldersgruppen 8-12 år.

"EIF pluss" er et tilbud for spillere i alderen 8-12 år og vil ha treninger på fredager kl. 18-20 på kunstgresset på Eidsvoll Stadion.

Tilbudet er for de ivrigste som ønsker en ekstra treningsøkt i uka i tillegg til treningene i sin egen årgang.

Det blir lagt vekt på å øve opp de tekniske ferdigheter for den enkelte spiller, og det blir lagt opp til øvelser og spill med fokus på dette. Det blir også en egen keeperdel.

Det forventes at spillere som deltar her er ivrige, fokuserte og tar instruksjon i treningsøkten.

Tilbudet ledes av Cecilie Aalborg, e-mail: cecilieaalborg@gmail.com - mobil: 90261698. Bård Lundahl vil bidra med den fotballtekniske tilretteleggelsen av tilbudet og øktene. I tillegg vil det være "ungdsomstrenere", som er EIF spillere i alderen 16-19 år som vil være med som trenere/instruktører.

EIF pluss vil ha aktivitet på fredager i September og Oktober denne høsten: 07.09./14.09./ 21.09./ 28.09./ 12.10./ 19.10./ 26.10. og planen er å fortsette på nyåret igjen.

Påmelding skjer via trenerne for hver enkelt årgang (8-12 år) og sendes til Cecile Aalborg pr e-mail senest 04.09. til første treningsøkt.

Vi ønsker at en representant for hver årgang stiller på første kveld for å få felles informasjon om hvordan påmeldingen gjøres til hver enkelt økt.

Velkommen til "EIF pluss" 2018!