Er du født i 2013, og ønsker å prøve HÅNDBALL - Lek med ball?

Dette er et tilbud til alle som er født i 2013, og som etter hvert har lyst til å prøve seg innen ballidrett . Dette gjøres i EIF håndball sin regi og det vil være fokus på å bli vant med ball og trening. Hovedfokuset vil selvfølgelig bli på håndball, men vi kommer også til å ha fokus på Lek

Det jobbes med samhold og ballglede. Det knyttes vennskap på tvers av skolegrensene som Dal, Råholt, Bønsmoen og Eidsvoll Verk skole. Barna vil få følelsen av mestring på hver trening. Mestring handler om å få til noe, klare en oppgave, ta en utfordring og videre beherske den. Dette kan skje alene eller i samspill med andre.

Treninger er i Råholthallen på Bane 2 Treningstider: Onsdager 1700-1800 4. September blir den første treningen.

Ta kontakt med Unn Christel Bjørnstad for spørsmål på Tlf 94036586