Nære poeng mot OBOS-preget Ull/Kisa

Ull/Kisa 2 kom til Eidsvoll stadion med en tropp bestående av spillere med bred erfaring fra nest øverste nivå, men EIF klarte nesten å kapre ett poeng.

EIF tok konsekvensen av dette og gikk ut i en defensiv formasjon. Det virket smart, for selv om gjestene hadde ballen veldig mye slet de med å skape mange store sjanser. Faktisk var det EIF som fikk den første da Markus Sørensen skjøt over fra god posisjon etter ti minutter.

I 2.omgang startet Kisa best og trykket på for en dobling av ledelsen og fikk en god sjanse ved Herman Henriksen som ikke klarte å sette ballen forbi Wilsgård. Bortelaget hadde også en heading like utenfor etter en corner og et farlig frisparkinnlegg ble stoppet av Wilsgård, men så lenge det sto 0-1 levde kampen.

Nærmere kom imidlertid ikke hjemmelaget og Kisa 2 overtok tabelltoppen med sin 1-0-seier. EIF ligger fortsatt sist, men viste uansett en flott innstilling og kjempet godt mot langt mer meritterte motstandere.

EIFs lag: Glenn Wilsgård - Markus Sørensen, Mikolaj Liber, Stein Vidar Fjeldvang, Heine Lundahl, Robin Limbodal, Espen Brenden - Eiven Solberg, Magnus Kristengård (Heine Kjøniksen 66.min), Marius Rødsrud (Martin Sydtangen 83.min) - Fredrik Kristiansen (Jørgen Olsen 90.min)