Bittert tap i målfest

EIF hentet opp Rælingens 3-1-ledelse, men to kalddusjer på tampen sørget for nok et tap.

Knappe halvtimen var spilt da gjestene utliknet på en heading etter et frispark. Rælingen prøvde seg på en ny heading noen minutter senere, men uten uttelling denne gang. Stillingen ved pause var 1-1 etter at lagene hadde vært best i hver sin halvdel av omgangen.

Da så det vanskelig ut for vertene, men drøye fem minutter senere fikk EIF straffe da Robin Limbodal ble felt. Eiven Solberg var sikker fra ellevemeteren og skapte ny spenning med sin andre scoring. Med knappe ti minuttet før slutt ble det stor jubel da Robin Limbodal headet inn 3-3, men den jubelen fikk en kraftig demper da Rælingen headet en corner i nettet bare minuttet senere. EIF ropte på angrep på keeper, men ble ikke hørt.

Eidsvold IF - Rælingen 3-5 (1-1)
Eidsvoll stadion
1-0 (14.min) Eiven Solberg (Martin Sydtangen)
1-1 (29.min) Adrian Tjernsli