Nærmer seg seriestart

9.april spiller A-laget årets første seriekamp. Her kan dere lese om status på troppen noen dager før det braker løs.

Siden Kløfta gikk videre i NM-kvalifiseringen ble den oppsatte serieåpningen 4. april flyttet til torsdag 26. april. Det betyr at årets første seriekamp for EIF blir lokaloppgjøret mot Eidsvold Turn 2 førstkommende mandag. Etter en lang vinter gjøres de siste forberedelsene denne uken, før det altså braker løs fra neste uke. Flere spillere har slitt med skader i vinter, men den siste tiden har det begynt å se lysere ut.

2017-sesongen ble avsluttet med 11.plass etter en svak høstsesong. Målet blir derfor å gjøre det bedre denne sesongen. I troppen er det noen endringer fra i fjor, men ingen store omveltninger. Eiven Solberg ankom fra Eidsvold Turn i november og har vært en god bidragsyter, både på treningsfeltet og med mange scoringer i treningskampene. Hans tidligere lagkamerat i Turn, Magnus Kristengård, må også regnes som ny. Den defensive midtbanespilleren ankom i september i fjor, men fikk kun en kamp før han pådro seg kyssesyken. I likhet med Solberg har han vært en viktig spiller gjennom vinteren.

Også Fredrik Olsen (keeper fra Eidsvold Turn) og Heine Kjøniksen (forsvarsspiller fra Eidsvold Turn) er nye spillere i EIF, i tillegg til Fu/Vo-duoen Shahin Hemat og Anders Kvalness.

Noen spillere har også gitt seg. Robin Limbodal har vært med på treninger innimellom, men har valgt å trappe litt ned med fotball. I tillegg er Espen Fjeld i USA på grunn av studier frem til sommeren, Adrian Dalseth er i militæret og Dan-Remy Tollefsen Dahl har gått til Bøn. Simen Martinsen spilte også noen kamper forrige sesong, men har fått politijobb på Flisa og skal også spille fotball der.

I trenerteamet har Kyrre Innstøy fått med seg Frode Berget som assistent, mens Magnus Iversen i år kun er spiller og ikke spillende assistenttrener. Terje Wilsgård og Gunnar Pettersen er fortsatt med som oppmenn, mens Tor Arne Rønning har gitt seg.

EIF har spilt totalt sju treningskamper i vinter, med følgende resultater:

EIF - Bøler 1-2
EIF - Skedsmo 2 1-0
Gran - EIF 7-1
EIF - Follo 2 1-3
EIF - Toten 2-1
EIF - Bøn 8-1
EIF - Bjerke 8-3

Her er spillerstallen for 2018:

Keepere:

Fredrik Kristiansen
Lars Kristiansen

Nye spillere:
Fredrik Olsen (Eidsvold Turn), Heine Kjøniksen (Eidsvold Turn), Eiven Solberg (Eidsvold Turn), Shahin Hemat (Fu/Vo), Anders Kvalness (Fu/Vo), Nicklas Olsen (ny fra egen stall)

Spillere ut:
Espen Fjeld (studier i USA), Adrian Dalseth (militæret), Dan-Remy Tollefsen Dahl (Bøn), Simen Martinsen (Flisa), Robin Limbodal (trappet ned).