EIF Fotball søker kioskansvarlig Eidsvoll Stadion

EIF Fotball søker 1-2 personer som kan ta ansvaret for kiosken på Eidsvoll Stadion.

EIF Fotball søker 1-2 personer blant våre medlemmer som kan ta på seg ansvaret for kioskdriften på stadion.

Kiosken drives på dugnad av foreldre og spillere i EIF og vil i fotballsesongen være åpen mandag tom torsdag, samt på alle A-lags kamper.

Vi ønsker at kiosken skal være et samlingssted og i 2018 flyttet den inn igjen på kjøkkenet på klubbhuset slik at det vil være mulig å sitte ned inne, slå av en prat og ta en kaffe, brus eller is etter trening eller kamp. Kiosken gir også fotballgruppa gode penger i kassa som går til driften av fotballgruppas aktiviteter.

Arbeidsoppgaver vil være:

- Se til at det er tilstrekkelig varer til salg.

- Se til at kioskrutiner blir fulgt.

- Kjøpe inn varer til kiosken ved behov (på Rema 1000 Råholt)

- Se til at rutiner for kasseoppgjør følges.

Dugnadslister for kiosken settes opp av hvert enkelt lags VKD ansvarlig og vil være tilgjengelig i kiosken.

Håper vi har noen blant våre medlemmer som har mulighet til å ta på seg oppgaven med å holde kiosken i gang.

Er du interessert ta kontakt med leder i EIF Fotball, Asbjørn Brandlistuen, e-post: leder.fotball@eidsvold-if.no - mobil: 916 41 774