En litt annerledes treningskamp

Torsdag 26/10 spilte vi treningskamp mot Eidsvoll Turn sitt J16 lag. Dette var for å litt kamptrening til lokaloppgjøret på søndag mot Ull/kisa.

Da vi har en serie med mye opphold, og få kamper er det viktig med kamptreing.

På torsdag, hadde derfor laget fått istand treningskamp mot J16 laget i vår naboklubb, Eidsvoll Turn.

Dessverre, hadde vi litt sykdom denne dagen, så vi lånte inn to jenter fra vårt J03 lag, Helene og Malin.- Stor takk til disse.

For gutta ble dette en grei gjennomkjøring, og endelig fikk vi spillet vårt til å "sitte" både fremover og bakover.

Våre keepere, spilte også meget godt denne kvelden, og hadde flere klasse redninger.

Resultatet ble ble 32-12 (til gutta) - vi takke for at Turn jentene stilte opp :)