DA ER SESONGEN IGANG

I går, søndag 10/9-17, så kastet vi igang årets sesong. Første seriekamp var mot Fet.

Alltid spenene med første kamp for sesongen, og i år var den mot Fet, som er et godt lag.

De forberedelsen vi har gjort før årets sesong, har vist god utvikling og at vi er der vi bør være, så spenningen var stor når dommeren blåst i gang kampen (hvert fall på trenerbenken).

Det begynte ikke så bra, mye usikkerhet som førte til mange feil. Etter 14 minutter var stillingen 10-3 til Fet. Da våknet #eifsupergutter og begynner

å spille sitt spill, godt forsvar og tempo i hele spillet sitt. I løpet av de neste 6 minuttene frem til pause, så skårer Fet kun 2 mål og EIF 5 – så stillingen til pause er 12-8.

Andreomgang begynner som første sluttet, EIF forsetter å spille på sine kvaliteter – det blir en jevn og tett andreomgang.

Dessverre så blir det 2 måls tap, 26-24, men sier i andreomgang 14-16.

Gutta viser at de er der de skal være, må bare tro på det de trener på «hver dag» - dette blir en spennende sesong.

Førstkommende søndag, 17/9, har du mulighet til å se gutta i aksjon i Råholthallen kl. 14:45.

Det blir igjen en ny og tøff kamp, mot Kjelsås – gutta har trua.

KOM OG HEI #EIFSUPERGUTTER FREM