Haslum cup 2017

I helgen , 26-27. august, spilte vi Haslum cup

Dette var en gjennomkjøring før serien. Vi spilte en ok turnering, hvor vi fikk bekreftet at det vi trenerer på, begynner

å fungerer - samt jobbet med våre arbeidsoppgaver.

I innledende kamper ble det 2 seire og 2 tap, med 1 mål. Vi gikk til 1/4-finale hvor vi møtte Kjelsås 1, dette ble en jevn og tett kamp, selv om vi tapte med 6 mål til slutt.

Den viste at vi er i rute, og kan kjempe mot de beste lagene - nå gleder vi oss til seriestart :) som er borte 10. september mot Fet/Lillestrøm.

Vår første hjemmekamp er 17. september kl. 14:45 mot Kjelsås-2 - sett av datoen og kom og støtt oss.

Har du lyst til å spille håndball med denne gjengen, og oppleve mye gøy med håndball - da er det bare å kontakte oss

Noen bilder fra helgen, noen blør for drakta - og noen slapper av med kort i mellom kampene. :)

Hovedsamarbeidspartnere:

Støtt oss!