Skuffende kveld på Strømmen

EIF leverte en av årets svakeste kamper og tapte hele 5-1 for Strømmen 2.

Etter å ha åpnet høstsesongen med en fin seier over Eidsvold Turn 2 kom EIF ned på jorden igjen mot Strømmen 2. Hjemmelaget var klart best fra start og tok ledelsen etter knappe ti minutter. En corner fant hodet til en umarkert Madiou Konate, som enkelt headet inn 1-0. Den tidligere Molde-spissen var dessverre ikke ferdig for dagen. 17 minutter var spilt da han enkelt satte 2-0 alene med Glenn Wilsgård.

Strømmen fikk også ytterligere to store sjanser i denne perioden. Konate avsluttet centimetere utenfor med et skudd innenfor 16-meteren, mens en annen Strømmen-spiller også avsluttet like utenfor fra god posisjon. EIF presterte langt under pari før pause, men yppet seg ved et par anledninger. Fredrik Kristiansen var først nære på en heading og etter en halvtime var han frempå igjen. Avslutningen fra kort hold ble reddet av keeper, men på returen fulgte Dan-Remy Tollefsen Dahl opp og satte inn redusering med en avslutning i hjørnet.

Allikevel handlet det meste om Strømmen. En av hjemmelagets spillere fikk en gigantsjanse da han fikk avslutte umarkert fra sju meters hold og satte ballen utenfor. Etter 40 minutter satte Stein Vidar Fjeldvang inn det som så ut som en ren takling, men dommeren pekte på straffemerket. Konate var sikker og satte inn sitt tredje for kvelden.

EIF hevet seg i 2. omgang og etter pause var det et ganske jevnt oppgjør med få store målsjanser. EIF jaktet redusering, men med knappe tjue minutter igjen av kampen avgjorde Strømmen. Glenn Wilsgård gjorde en strålende redning på en avslutning fra kort hold, Jim Freddy Pedersen reddet returen på streken, før forsøk nummer tre ble satt i nettet til 4-1. Med kampens siste spark på ballen fastsatte vertene sluttresultatet til 5-1 med en strålende avslutning i vinkelen.

Både resultatet og prestasjonen var skuffende for EIF sin del og et ballsikkert Strømmen 2 tok tre fullt fortjente poeng. Neste kamp for EIF spilles allerede torsdag, da borte mot Fet.

Strømmen 2 - Eidsvold IF 5-1 (3-1)
Strømmen stadion
1-0 (9.min) Madiou Konate
2-0 (17.min) Madiou Konate