Seiersrekken brutt mot Kløfta

Etter ti strake hjemmeseire var det stopp for EIF mandag kveld. Kløfta kunne reise hjem med tre poeng etter 2-0-seier.

EIF sto med ti strake hjemmeseire før topplaget Kløfta kom på besøk mandag. EIF stilte med 15 år gamle Markus Sørensen, som dermed fikk sin debut fra start i Espen Berg Ottesens skadefravær. EIF fikk kampens første mulighet da Magnus Iversen var farlig frempå med en heading, mens Glenn Wilsgård hindret baklengsmål med en strålende redning like etterpå.

I det 35.minutt tok derimot bortelaget ledelsen. Stian Halberg fikk en stor sjanse for hjemmelaget like i forkant, men istedet satte Sondre Haugen ballen i mål etter en dødball. I starten av 2.omgang kunne unge Markus Sørensen fått en drømmedebut da han fikk ballen fra Fredrik Kristiansen, men avslutningen gikk like utenfor.

Etter 58 minutter ble Kløftas ledelse doblet. En fint opprullet angrep havnet hos Ole Westheim, som satte ballen sikkert i mål fra skrått hold. EIF klarte ikke å komme tilbake etter dette og dermed var det første hjemmetapet siden juni fjor et faktum.

På tampen fikk forøvrig både Espen Brenden og Aleksander Neumann sine A-lagsdebuter.

Les hva EUB skrev om debutantene og om kampen ellers

Eidsvold IF - Kløfta 0-2 (0-1)
Eidsvoll stadion
0-1 (35.min) Sondre Haugen
0-2 (58.min) Ole Westheim
Dommer: Marius Bye, Aurskog-Høland
Gule kort: Jim Freddy Pedersen, Fredrik Kristiansen og Martin Sydtangen, EIF.

EIFs lag: Glenn Wilsgård - Espen Fjeld, Jim Freddy Pedersen, Stein Vidar Fjeldvang, Stian Skyttersæter - Stian Halberg (Adrian Dalseth) , Markus Sørensen (Espen Brenden), Heine Lundahl (Dan-Remy Tollefsen Dahl), Martin Sydtangen (Alexander Neumann) - Fredrik Kristiansen, Magnus Iversen

/ooaej5577li4.jpg