Flere endringer mot Kløfta

Flere spillere er ute, mens andre kommer tilbake når topplaget Kløfta kommer på besøk mandag kveld.

EIF fikk med seg ett poeng mot Raumnes & Årnes i forrige runde, men det kostet i en tøff kamp. Espen Berg Ottesen ble felt stygt flere ganger mot slutten av kampen og dessverre ga det ene taklingen brist i ribbeina, noe som setter midtbanespilleren på sidelinjen et par uker. I tillegg sliter Robin Limbodal med en skade, mens Simen Martinsen heller ikke spiller mot Kløfta. Det gledelige er at Stian Skyttersæter, Adrian Dalseth og Dan-Remy Tollefsen Dahl er tilbake i troppen.

Bortelaget reddet plassen i siste runde forrige sesong, men har fått en god start på årets sesong og blir nok å regne med i toppen. Karl Andre Hovde tok over laget, og har blant annet fått tidligere eliteseriespiller Steffen Nystrøm med på laget. I forrige runde ble det 1-1 mot sterke Gjelleråsen, mens 1-2-tapet for Skedsmo 2 er det eneste nederlaget så langt. Kløfta står med 16 poeng, men EIF kommer a poeng hvis det blir seier i mandagens kamp.

Fjorårets oppgjør endte med borteseier (1-3), mens oppgjøret på Kløfta endte 1-1. De siste årene totalt sett er det imidlertid EIF som har et lite overtak med fem seire på de siste åtte oppgjørene.

Kampstart på Eidsvoll stadion mandag er klokken 19.00.