G03 VANT TEMASERIEN - 2016/17

G03 vant temaserien for 2.året på rad :)

Vi gratulerer G03 med seier i temaserien 2016/17 - dette er 2. året laget vinner temaserien.

Året temaserie har bestått av følgende temaer:

• Plasskifte og pådragsspill mot nedgruppert forsvar (6:0 forsvar)
• Kant- og bakspilleravslutninger
• Kontringsspill
• Målvakt (redning) kontring (fase 1-3)

Gutta har vist en enorm utvikling gjennom temaseriespillet, noe de har tatt med seg til regionspillet. I temaserien har gutta fått mange positive tilbakemeldinger, på utførelsen av temaene, de har i nesten alle rundene fått flest poeng. Det er gøy å se at de får igjen for all treningen de legger ned.

Trenerne sier at temaserien også har påvirket spillet i regionserien, de har fått mer og flere bevegelser i spillet, de har fått bedre avslutninger og et høyere tempo i spillet. De har også utviklet forsvarspillet sitt og fått et bedre samarbeid mellom keepere og forsvar. Det er gøy at vi blir "premiert" for det vi øver på "hver dag" - på treningene. Dette motiverer på oss og spillerne til å forsette den jobben vi gjør. Vi har som mål om å alltid være det beste G03 laget på Øvre Romerike. Som gutta selv sier, "skal du spille håndball og vil spille med de beste, mot de beste, er laget EIF G03 :) "

Trenerne vil også rette en stor takk til lagets foreldre, som alltid stiller opp og bidrar - ut dem sin tilstedeværelse så ville ikke vi fått til den spillergruppa vi idag har, dette er team - som alle er en del av - TAKK TIL ALLE FORELDRE :)

Nå er gutta klare for regionspill, og ønsker du å se disse gutta i aksjon, så er første mulighet i Eidsvollhallen 12. mars kl. 17:15 (hjemmekamp på bortebane - da får flere mulighet til å se oss:). Første kamp i Råholthallen er 19. mars kl. 14:50. Gutta avslutter også sesongen hjemme i år, og siste seriekamp spilles 2. april i Råholthallen kl. 18:40.

Da begynner cup-sesongen, første cup er Rødspette cup i Danmark i påsken, dette er en internasjonal cup med høyt sportslig nivå - vi gleder oss. Så er det Fredikstad cup, sammen med alle de andre fanatiske EIF-erne :) - det blir gøy :)

Vi gratulerer trenere og spillere med seieren og ønsker de lykke til videre.