Ny seier til G13 - Over Øvrevoll Hosle

Da tro gutta til med, ny seier. Denne gangen vant de 29-23 mot Øvrevoll Hosle

Dagens kamp var mot Øvrevoll Hosle. Før kampen lå lagene likt på tabellen, og alt tydet på en jevn kamp.

EIF gutta hadde tydelig bestemt seg for at det skulle det IKKE bli, de satte et godt forsvar og fikk god muligheter til å sette fart fremover, noe de gjorte.

Etter 8 minutter leder gutta 10-2, og blir nok litt sikre på seier, og tempoet faller litt - men leder 18-13 til pause.

Andre omgang, blir tett og jevnt spilt, men EIF gutta holder "grepet" om kampen - og har også kontroll denne omgangen og vinner den 11-10.

Det betyr en solid seier til EIF Super gutter, med 29-23 over Øvrevoll Hosle. Et sterkt resultat, da 4 av 10 spillere ikke har fått trent siste uken, på grunn av sykdom, noe som også preger spillet vårt i perioder.

Gutta får mye skryt av publikum og andre som ser de spiller, noe vi selvfølgelig synes er gøy :)

SÅ FØLGE MED NÅR SUPER GUTTA NESTE GANG SKAL SPILLE - vært å komme å se på :)