Ny sier for "Super gutta"

I dag ble det ny serier, denne gang over Langhus 28-20

Dagens kamp var mot Langhus, det ble en kamp med høyt tempo. Langhus var ivrige etter å «kjøre» kontringer, men våre gutter klarte å holde hodet kaldt. Lagende fulgte hverandre til stillingen 8-8.

Da sa «super gutta» takk for følget – og begynte å øke tempoet og gikk i fra, slik at de ledet 14-10 til pause. I andre omgang fulgte lagene hverandre, men med et lite overtak til EIF – og vi vinner også denne omgangen 14-10. Slik at vi vinner totalt 28-20 :)

Bare å gratulere gutta med ny seier, og god innsatt. Vanskelig å fremheve enkelt spillere, men som et lag fungerer de 100% og spiller fantastikks sammen. Fra forsvar og keepere, til angrepsspill med mye bevegelse og høyt temp.

Igjen brekrefter de er bland de beste G03 lagene, og er det beste laget på Øvre Romerike.