Vinnere av de to første rundene av temaserien

Laget har vunnet de to første rundene av teamserien.

Temaserien består av totalt 4 runder, hvor gutta har vunnet de to første, som bestod av temaene:

Runde 1 var "Plasskifte og pådragspill mot 6:0 forsvar - Vi fikk også noen ord med en av trenerne, Tone.

Hun forteller at gutta fikk mye skryt av veiledere og dommere i turneringen og at trener teamet er stolte av gutta.

Hun forteller at de måtte gjøre noen justeringer under kampene, da gutta hadde kommet "litt for langt i læreboka".

Runde 2 var Kant- og bakespilleravslutninger - Vi fikk også noen ord med en av trenerne, Tone:

Denne runden vant guttene også med flest poeng, flest keeper poeng samt at enkelt spillere ble nevnt for sin innsatts.

Hun er meget stolt av å trene disse gutta, de er få spillere (selv vi nå har fått to nye), de legger ned mye jobb for å utvikle seg.

Det viser bare at det bor mye håndball i disse guttene, og de "jobber" på hver trening for å være det best laget og første valg for spillere på Øvre Romerike

De vant også første runde som var som "Plasskifte og pådragspill mot 6:0 forsvar", og har nå vunnet to av fire temaer.Noe som gjør oss i trenerteamet enda mer stolte, når vi mestere å endre dette under kampene

Hovedsamarbeidspartnere:

Støtt oss!