Allsidig barne og ungdomstrening

Olympiatoppen og Norges idrettsforbund gir retningslinjer og prinsipper for barne- og ungdomsidretten som peker på behovet for allsidig og variert aktivitet og trening. EIF svarer opp dette med koordinert trening i både håndball og fotball for de yngste!

Barne- og ungdomsidrett må sees på som en naturlig forlengelse, og et supplement til barn og ungdoms egenorganiserte lek. Organisert trening for barn og ungdom har som målsetting at flest mulig ønsker å delta, og at treningen utvikler det hele mennesket, både fysisk, psykisk og sosialt. Aktivitetsopplegg som er spennende, varierte og lekbetonte, og som stimulerer barn og ungdoms kreativitet og samarbeidsevne, tilrettelegger for stor idrettsdeltakelse og utvikling av det hele mennesket.

Hovedhensikten med tiltaket er å tilrettelegge og gjennomføre et aktivitetsopplegg som fører til at barn og unge:

1. får en varig lyst til å drive idrett

2. har tilegnet seg en bevegelseserfaring som muliggjør en fremtidig idrettskariere

EIF starter våren 2016 opp med et eget opplegg for jenter og gutter født 2009-2011.

Møt opp i Råholthallen på tirsdager kl 17:00 for en inngang via EIF Håndball, tilsvarende for EIF Fotball på Opakerjordet ondager 17:30.

Påmelding skjer på stedet. Vel møtt!

Hovedsamarbeidspartnere:

Støtt oss!