Vellykket loppetasen arrangement - søndag 17/11-19

Søndag 17/11-19 så var EIF håndball vert og arrangør for Bronserunden for loppetasene.

EIF fotball med samfunnsnyttig dugnad.

EIF fotball gjør en innsats for jenter i Asia og Afrika ved og utplassere flere klescontainere.

Flere priser til EIF på fotballgallaen

Lørdag kveld arrangerte Romerikes Blad en fotballgalla for breddefotballen. To EIF-spillere fikk plass på årets lag.

Roy Arne Berg forlater EIF

A-lagstrener Roy Arne Berg gir seg i EIF og er klar for heltidsjobb som trener for Oppsals A-lag. Han har skrevet toårskontrakt med Oslo-klubben.

Se statistikk og kåringer for EIF 2019

Fredrik Kristiansen ble årets spiller og toppscorer, Eiven Solberg hadde flest assist og målpoeng, Glenn Wilsgård spilte flest minutter og Anders Kvalness scoret årets mål. Se all statistikk fra 2019-sesongen her.

Klubbdager hos Intersport Eidsvoll

Vår gode samarbeidspartner Intersport Eidsvoll, har i disse dager og fram t.o.m lørdag klubbdager.

Kom tilbake to ganger og sikret topp fem

Sesongen 2019 endte med 5.plass for EIF. Det ble klart etter at søndagens avslutningskamp mot Aurskog-Høland endte 2-2.

Mye på spill i siste serierunde

EIF kjemper om NM-plass med tre andre lag, deriblant søndagens motstander Aurskog-Høland. I bunnen kjemper to lag om å unngå nedrykk. Les mer om siste serierunde her.

EIF spiller innkalt til NHF region øst sitt Målvakts prosjekt

Klubben har mottatt melding om at en våre keepere er plukket ut til regionens Målvakts prosjekt - vedkommende er 1 av 6 jenter som får denne muligheten. Totalt var det ca. 110 søkere.

Siste hjemmekamp, kommer du for å se EIF sikre NM-kvalikk og 4.plass i 4.divisjon?

Førstkommende søndag møter EIF A-lag Aurskog-Høland til sin siste hjemmekamp.

Herlig seier i lokalopgjøret!

En scoring av Jonatan Teigland drøye ti minutter før full tid sikret EIF tre poeng i et intens og nervepirrende oppgjør på Myhrer.

Lokaloppgjør i årets siste bortekamp

To kamper gjenstår for EIF i årets 4.divisjon, der det kan ende med alt fra 4. til 10. plass. Tirsdag går turen til Myhrer.