Tilbake på vinnersporet i lokaloppgjøret

EIF imponerte ikke spesielt spillemessig, men tok med seg tre viktige poeng i 2-1-seieren over Eidsvold Turn 2.

Klart for lokaloppgjør

Denne helgen er det breddefotballens helg. Søndag kommer Eidsvold Turn 2 på besøk.

Siste trening gjennomført før nabooppgjøret

A-laget hadde sin siste trening før kampen mot ETF 2 i morgen søndag.

To spillere fra EIF kalt inn til regional talentsamling

Idag, fredag 14. juni reiser to av våre 2004 jenter på regional talentsamling i regi av Norges håndballforbund region Øst. Samlingen finner sted denne helgen i Rakkestad

Fortsatt noen ledige plasser

Det nærmer seg fotballskolen 2019.

Kjempetilbud fra Cubus!

I dag er det meget gode tilbud hos vår samabeidspartner Cubus på Amfi Eidsvoll. Ta turen innom for en hyggelig handel.

Årets vakreste eventyr?

Førstkommende søndag kl 15:00, braker nabooppgjøret i gang. Vi ønsker alle fotballglade eidsvollinger velkommen til Eidsvoll Stadion.

Bittert tap i toppoppgjøret

Et straffespark på overtid sikret gjestene fra Skedsmo seieren i lørdagens toppkamp.

Klart for toppkamp på stadion

Serieleder Skedsmo kommer på besøk lørdag. Med seier vil EIF passere gjestene på tabellen.

Vi er klare til A-kamp, er du?

- Vi er klare til kamp i morgen, sier daglig leder Roger Halberg.

Fyll ut navn og e-post for å motta info fra Eidsvold Idrætsforening

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

Hovedsamarbeidspartnere: